Bij een luiertas moet aan alles worden gedacht. Want met een kleintje ben je nou eenmaal op alles voorbereid. Speciaal voor de moderne papa’s en mama’s heeft Micmacbags super functionele en trendy luiertassen ontworpen. Kies jij voor een luiertas of luiertas rugzak?

Luiertassen

Aantal artikelen per pagina

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
Aantal artikelen per pagina

Luiertas of rugzak?

De luiertas rugzak is op dit moment het meest populair. Doordat je bij deze tas je handen vrij hebt, is het extra praktisch in gebruik. Maar ook de handtas en de shopper zijn fijne luiertassen. Micmacbags ontwerpt de verzorgingstas niet alleen functioneel, maar ook als een trendy tas waarmee je trots achter je kinderwagen loopt. Voor zowel heren als dames. De luiertassen van Micmacbags wijken af van de traditionele luiertassen met veel kleuren en prints. Het strakke design en het robuuste materiaal geven de Micmacbags luiertas een stoere uitstraling!

Inhoud luiertas

Bij het ontwerpen van de Micmacbags luiertas is aan alles gedacht. De slimme indeling van onze luiertassen zorgt ervoor dat je alle baby benodigdheden overzichtelijk kunt opbergen. Zo kunnen jij en je kleintje elke dag zorgeloos op pad. In al onze luiertassen vind je een verschoningsmatje, een thermovak, een flessenvak, een luierzak én een bevestigingssysteem voor de kinderwagen. Dat laatste zorgt ervoor dat je jouw luiertas gemakkelijk kunt bevestigen aan de kinderwagen.

Leren luiertas

Onze luiertassen zijn gemaakt van stevig onbewerkt leer. Dit houdt in dat het leer van onze luiertassen tijdens het looiproces zo natuurlijk mogelijk gehouden is. Dit geeft een robuuste en natuurlijke uitstraling. Een luiertas van leer zorgt ervoor dat de tas tegen een stootje kan en stevig genoeg is om alle baby essentials mee te dragen. Wil je weten hoe je het beste jouw leren luiertas onderhoudt of benieuwd naar eerste hulp bij vlekken in je luiertas? Je leest het hier.

Waar een Micmacbags luiertas kopen?

De perfecte luiertas bij ons gevonden? Dat vinden wij tof! De Micmacbags luiertas is verkrijgbaar bij onze dealers. Vind hier een Micmacbags dealer bij jou in de buurt of een online verkooppunt.