De rugtas is weer helemaal terug. Deze tas is dé keuze voor een citytrip, als school- en werktas, dagje shoppen of als handbagage in het vliegtuig. Een rugzak is hip en praktisch. Je hebt je handen vrij en veel opbergruimte. In onze Micmacbags collectie vind je rugzakken voor dames en heren. 

Rugzakken

Aantal artikelen per pagina

35 producten

Van hoog naar laag sorteren
  • Leren tassen met een verhaal
  • Ontworpen in Nederland
  • Verantwoord geproduceerd in India
Pagina
Aantal artikelen per pagina

Leren rugzak

In onze Micmacbags collectie vind je leren rugzakken voor dames, maar ook voor heren. Dat de rugzak zo populair is begrijpen wij wel. Een rugtas is namelijk een heel handig alternatief voor een handtas of shopper, omdat je je handen altijd vrij hebt. Daarbij heeft een rugzak vaak veel opbergruimte en is geschikt voor de wat grotere avonturen. Of je nu een rugzak zoekt voor naar werk of school óf juist voor een citytrip of vakantie, bij Micmacbags vind je jouw favoriete leren rugtas.

Onze collecties zijn geïnspireerd op verschillende landen en culturen. Hierdoor bestaat onze rugtassen assortiment uit unieke tassen, die stuk voor stuk een eigen verhaal en stijl hebben. Zo hebben onze Malmö rugzakken een Scandinavisch minimalistisch design en zie je bij onze Porto rugzakken veel kleur terugkomen net als de kleurrijke stad Porto.

Welke rugzak past bij mij?

Welke Micmacbags rugtas het beste bij jouw past is afhankelijk van jouw dagelijkse avonturen of de reis die voor je ligt. Zoek je een werktas of schooltas? Let dan goed op de afmetingen van de rugzak zodat je al jouw essentials makkelijk mee kunt dragen. Voor al onze Micmacbags rugzakken geldt dat ze geschikt zijn als dagrugzak. Daarbij vind je in onze collectie ook de luiertas rugzak.  

Welke rugzak voor laptop?

In de Micmacbags collectie vind je ook laptop rugzakken. Bij het ontwerp van de laptoptas kijken we nauwkeurig naar het praktische interieur en tegelijkertijd denken we goed na over het leersoort en het de uitstraling van de tas. Meet altijd je laptop op en kijk goed of deze qua afmetingen in de tas past.

  • Micmacbags laptop rugtas 13,3 inch
  • Micmacbags laptop rugtas 15,6 inch

Waar koop ik een Micmacbags rugzak?

Jouw nieuwe rugzak gevonden bij Micmacbags? Dat vinden wij super tof! Wij verkopen onze rugzakken bij onze officiële Micmacbags dealers zowel online als offline. Hulp of advies nodig bij het kiezen van een Micmacbags product? Neem contact met ons op. Wij helpen jou graag aan de rugzak die het beste bij jou past.