Terug naar de jaren 80

"Zwierend op je pastelkeurige rolschaatsen kom je thuis aan. Je hebt uiteraard niet de kortste route naar huis genomen, maar de leukste. Onderweg ben je nog even je favoriete boekenwinkeltje in geschoten. Je oog viel op een leuk pocketboekje van je favoriete schrijver. Thuisgekomen plof je neer op de bank, trekt het boekje uit je tas en leest de eerste bladzijden. Die nemen je in gedachte mee naar de 80’s. Opeens schiet je overeind, je lila Micmacbags ligt nog op schoot. Je had afgesproken met vrienden! Je vliegt de deur uit met een vleugje retro om je schouder."

Ontdek de tassen

Een vrolijk gekleurde tas om je schouders. Dat is wat je deze zomer wilt. De Daydreamer collectie bestaat uit verschillende schoudertassen, telefoontasjes, een rugzak en toilettas. Welke tas wordt jouw favoriet deze zomer? 

Deel jouw aankoop met ons!

Heb jij een toffe tas gezien? Ontdek dan gelijk onze online en offline verkooppunten. Heb jij al één van onze tassen uit de Daydreamer collectie gescoord? Wij vinden het leuk om te zien welke tas er vanaf nu niet meer van jouw zijde wijkt. Deel jouw nieuwste aanwinst op de socials. Wij delen jouw foto graag op onze stories!

Meer lezen over deze collectie? Ontdek dan één van onze blogs:

Dit is hoe jij jouw Le Mans tas de juiste verzorging biedt

Perfect cadeau-items voor mannen