Hoe vaak draag jij je telefoon mee? Wij waarschijnlijk nét zo vaak en dat begrijpen wij maar al te goed! Daarom voegden wij leren telefoontasjes toe aan onze Micmacbags collectie. Omdat wij het liefst een tijdloos product ontwerpen, hebben we dames telefoontasjes ontworpen die niet afhankelijk zijn van tech-trends. Zo is onze phone clutch passend voor meerdere smartphones types. Selecteer in de filtering jouw smartphone type en ontdek!

Telefoontasjes

Aantal artikelen per pagina

35 producten

Van hoog naar laag sorteren
  • Leren tassen met een verhaal
  • Ontworpen in Nederland
  • Verantwoord geproduceerd in India
Pagina
Aantal artikelen per pagina

Telefoontasje dames

Het telefoontasje is trending en wij begrijpen wel waarom. Een compact tasje waarin je zowel je telefoon als je pasjes kunt opbergen. Meer heb je soms niet nodig. Het telefoon tasje draagt gemakkelijk met je mee en is perfect voor een dagje shoppen, een snelle boodschap of een wandeling. De phone bag kon natuurlijk niet ontbreken in onze Micmacbags collectie. Het leren telefoontasje kan in de hand gedragen worden, maar ook crossbody. Perfect voor een stijlvolle on the go look!

Een telefoontasje voor iphone én samsung?

Omdat wij bij Micmacbags niet afhankelijk willen zijn van technologische trends en enkel duurzame producten willen verkopen, hebben we een telefoontas ontworpen die te gebruiken is voor verschillende telefoonsoorten. Of je nu een iPhone, een Samsung of een ander merk smartphone hebt, het Micmacbags telefoontasje past!

In onze collectie vind je twee maten telefoontasjes; small en large. In het Micmacbags telefoontasje small passen o.a. deze smartphone types:

In het Micmacbags telefoontasje large passen o.a. deze smartphone types:

Staat jouw type smartphone er niet bij? Ga dan langs bij een Micmacbags verkooppunt en kijk ter plekke of jouw telefoon past in het tasje.

Telefoonhoesje vs. telefoontas

Heb je al een telefoonhoesje om jouw telefoon en twijfel je over een telefoontasje? Met onze telefoontasjes is dat geen enkel probleem. Je kunt gewoon veilig jouw beschermingshoesje eromheen laten zitten en bevestigen in het tasje. Lees hier hoe je jouw telefoon bevestigd in onze telefoontasjes.

Telefoontasjes leer

Onze telefoontasjes zijn gemaakt van twee soorten leer. Het Micmacbags Porto telefoontasje is gemaakt van glad leer en verkrijgbaar in verschillende kleurtjes en in de maat small en large. Het leer van de Micmacbags Malmö telefoontasjes is robuuster en is verkrijgbaar in natuurlijke aardetinten. Kies jouw favoriet!