De tijdloze tas

"De tas die ze elke ochtend uit de kast pakt lijkt opvallend veel op de tas van haar moeder. Ze herinnert zich nog hoe de tas overal mee naartoe ging en hoe ze altijd onder de indruk was van de elegantie en kwaliteit ervan. De tas van haar moeder was haar trouwe metgezel tijdens vele avonturen, net zoals haar eigen zachte leren tas nu haar maatje is geworden. Klaar om de wereld in te trekken stapt ze de deur uit, het bruisende stadsleven tegemoet om een overvloed aan avonturen te omarmen."

Bekijk deze Everyday handtas

Ontdek de tassen

Een geschikte tas voor elke dag, die vind je in onze Everyday collectie. In onze Everyday collectie vind je een ruim assortiment van handtassen, schoudertassen, shoppers en extra accessoires. Welke tas wordt vanaf nu jouw all-time favorite?

Zo verzorg jij jouw leren tas!

Wij begrijpen dat je jouw Micmacbags tas het liefst elke dag gebruikt. Dat betekent wel dat die tas wat extra liefde nodig heeft, want wij willen dat jij extra lang plezier hebt van jouw tas. Wij geven jouw graag een aantal eenvoudige tips om ervoor te zorgen dat je tas er altijd prachtig uitziet en zijn kwaliteit behoudt.