Waar voor je geld

Iedereen kent een man met de traditionele zwarte portemonnee, eentje die misschien ook al iets te lang gebruikt wordt en klaar is voor vervanging. In de Le Mans collectie hebben we twee verschillende portemonnees verwerkt.

Aangezien de traditionele billfold portemonnee nog steeds als favoriet gezien wordt door de man, hebben we deze ook in dit de collectie van Le Mans teruggebracht. Door de gekleurde stiksel is ‘ie net even wat anders dan andere portemonnees.

Een portemonnee cadeau geven aan een man die meer pasjes gebruikt en behoefte heeft aan een compacte portemonnee? Ga dan voor onze pasjeshouder. Deze houdt tot wel 7 pasjes en heeft daarnaast nog ruimte voor wat munt- en briefgeld.

Voor de reizigers

Is het cadeau voor iemand die vaak op reis is? Dan kan diegene beter goed voorbereid zijn. Deze leren toilettas heeft verschillende vakken, zodat de ontvanger altijd georganiseerd op reis kan. De toilettas is ruim, waardoor alle essentials er makkelijk in passen.

Liever wat groter uitpakken? Iemand die vaak op pad gaat, zal zijn reistas ook vaak gebruiken. Deze is vast aan vervanging toe. Heb je een wat groter budget? Dan kan je de leren toilettas ook combineren met de leren reistas. Ruim genoeg voor een weekendje weg.

Tip: deze tas kan ook handig zijn voor een fanatieke sporter. Sportkleren, schoenen en extra benodigdheden passen prima in deze tas!

Voor een workaholic

Is degene waar jij een cadeautje voor zoekt een echte workaholic? Een goede laptoptas is dan onmisbaar. In deze laptoptassen past een laptop of tablet van 15,6 inch. Met een speciaal laptopvak en genoeg ruimte over voor andere spullen, is deze tas perfect voor iemand die lange dagen maakt. 

Alle items zijn verkrijgbaar in bruin en zwart leer.

Toch op zoek naar iets anders? Stuur ons een berichtje op Instagram of Facebook. Wij helpen je graag met jouw zoektocht naar het juiste cadeautje!