Ontdek de magie van Marrakech

We starten onze roadtrip in het Marrakech, een magische stad in Marokko. Deze stad zit vol leuke activiteiten en is daarom de perfect stad om een roadtrip mee te beginnen. Dit zijn onze 3 favoriete activiteiten in Marrakech:

  • Onstpan in een traditionele Marokkaanse spa of hammam. Marrakech is een drukke stad, dus ben je toe aan ontspanning? Dan is dit heel leuk om te doen.
  • Maak een dagrit door de woestijn of bergen. Hoe tof is het om de wonderen van de Agafay woestijn te ontdekken op een kameel. Dit is een ervaring die je nooit meer zal vergeten.
  • Kies voor actie en ga voor een quadtour. Terwijl de adrenaline door je lichaam raast, ontdek je de rijke flora en fauna in de regio.

Wij raden deze rugtas aan tijdens een verblijf in Marrakech. Deze rugtas is ideaal en alles wat je nodig hebt in deze stad, past in de tas.

Van zandstranden tot celebrity spotting in de Côte d'Azur

Na Marrakech rijden we door naar de Côte d'Azur. Hier kan je genieten van de kleurrijke parasols op de zandstranden van Cannes. De meest populaire stranden in Cannes liggen vlakbij La Croisette Boulevard. Dit is de elegante hoofdstraat van de stad. Verder kan je hier ook fijn cultuursnuiven. Een bezoek aan de kathedraal uit de 4de eeuw in Marseille is zeker de moeite waard.

Is bekende mensen spotten jouw hobby? Dan mag je niet vergeten om Saint-Tropez te bezoeken. Het is een plaats om te zien en gezien te worden. Wie spot jij tijdens je stop in de Côte d'Azur.

Tijdens onze stop in deze prachtige plaats gaan we voor een klein schoudertasje. Kleine dagelijkse essentials, zoals een body mist, scrunchie en lippenbalsem, passen perfect in dit tasje.

Toscane: een regio vol schatten

Van de kust van Frankrijk rijden we door naar Toscane. In Toscane kan je niet alleen heerlijk eten, maar ook prachtige kunst ontdekken. Ga langs de Duomo, het Uffizi Museum, de Ponte Vecchio en het beeld van David van Michelangelo. Je kunt Italië niet verlaten zonder een glas wijn te drinken. In Montepulciano zijn meerdere wijnkelders te vinden en zijn zeker een bezoekje waard.

Wist je dat het sprookje van Pinokkio hier is ontstaan? De regio Collodi is trots op het ontstaan van Pinokkio. Breng daarom een bezoek aan dit dorpje als je gek bent op sprookjes.

Tijdens onze dagen in Toscane gebruiken wij het roze schoudertasje uit de Daydreamer collectie. Groot genoeg voor een zonnebrand, verschillende museumkaartjes en jouw oortjes.

Frankfurt: waar kunst, winkelen en natuur samenkomen

Van heerlijk eten en wijn gaan we naar een stad waar je kan winkelen, wandelen in de natuur, maar ook cultuur kan snuiven. Wanneer je in Frankfurt bent, kan je het Museum für Modernde Kunst niet overslaan. Het is namelijk één van de meest toonaangevende musea in de wereld op het gebied van hedendaagse kunst.

Daarnaast kan je in Frankfurt heerlijk shoppen in de bekende winkelstraat Zeil. Liever een stukje lopen buiten de drukte? Bezoek dan de Palmgarten. Hier vind je tropische en exotische planten en waan je je even in een paradijs.

Natuurlijk nemen wij naar Frankfurt een shopper uit de Masterpiece collectie mee. Deze collectie is namelijk geïnspireerd op het schilderij 'Bloemen en een horloge' van Abraham Mignon. Hij is opgegroeid in Frankfurt.

Nieuwsgierig naar de rest van onze roadtrip?

De reis is nog niet afgelopen! We rijden nog naar 5 andere prachtige plekken in Europa. Lees hoe onze roadtrip verdergaat. Welke plek is tot nu toe jouw favoriet?

Onze roadtrip is ook te volgen via Instagram & Facebook!