Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Een stad vol verrassingen

Na het bezoeken van een aantal zonnige steden, gaan we even afkoelen in Malmö. Dit is de derde grootste stad van Zweden en daarom is er genoeg te doen. Dit zijn de leukste activiteiten om te doen tijdens jouw stop in Malmö:

  • Bezoek het gezellige plekje Lilla Torg. In de zomer vind je hier veel terrassen en eetkraampjes. Heerlijk om lekkernijen van Zweden te proeven.
  • Liever de gekste eetgewoontes ontdekken? Breng dan een bezoekje aan het Disgusting Food Museum. Hier ontdek je 80 bizarre eetgewoontes van over de hele wereld. Durf jij een hapje te nemen?
  • Als je Malmö bezoekt mag je het kunstwerk van Santiage Calatrava niet missen. Dit is een wolkenkrabber van 190 meter hoog.

Tijdens ons bezoek aan Malmö nemen we een rugzak mee, omdat het in de zomermaanden af en toe nog fris is, kan je in de ze tas prima nog een vestje meenemen.

Vriendschap vieren in Parijs

Onze Friendship collectie staat voor liefde en vriendschap. Daarom nemen we een schoudertas mee uit onze Friendship collectie. Met onze belangrijke essentials in deze tas kunnen we onze reis richting de Eifeltoren voortzetten. Ook kan je in Parijs heerlijk shoppen bij de Champs Elysées en Galerie Lafayette. Hier kan je een stop maken voor de wereldberoemde warme choco. De warme choco kan je combineren met een vers croissantje.

Ben je in de buurt van Laduree? Stop dan zeker even voor de lekkerste macarons van Parijs. Wist je dat er 15.000 macarons per dag verkocht worden? Zeker een must om Laduree te bezoeken tijdens je stop in Parijs.

Race naar Le Mans

Onze nieuwste Le Mans collectie is ontstaan door inspiratie uit deze stad. Hierdoor kunnen we deze stad natuurlijk niet overslaan. Wanneer je hier bent, moet je zeker een kijkje nemen bij Circuit de La Sarthe. Wil je naast racen ook een mooie wandeling maken? Laat je dan niet te veel afleiden en zorg ervoor dat je een avondwandeling, want Cité Plantagenêt verandert in juli en augustus in een groot openluchttheater.

Sluit je bezoek aan Le Mans af met één van de oudste musea van Frankrijk: Musee de Tesse. Hier vind je Franse, Italiaanse en Vlaamse schilderijen.

Voor een paar dagen Le Mans is deze weekendtas perfect. In deze reistas passen al jouw belangrijke spullen voor een weekendje weg of voor wat meer kilometers.

Wat ga jij doen deze zomer?

Onze roadtrip zit erop, maar we hopen dat je inspiratie uit onze roadtrip hebt kunnen halen. Wij zijn nieuwsgierig naar jullie avonturen. Bezoek je een mooie plek met één van onze tassen? Tag ons dan in jouw foto! 

Onze roadtrip is ook te volgen via Instagram & Facebook!