favoriete_tas_micmacbags

Masterpiece creditcard etui

"Ik vind dit zo'n mooie uitsnede van het schilderij. Echt een klein kunstwerkje om altijd bij je te hebben! Deze kaarthouder past in elke tas, maar ook in een jaszak. Het belangrijkste voor mij is dat er genoeg ruimte is voor al mijn pasjes, maar ook wat brief- en muntgeld. Kortom, deze portemonnee is praktisch én ook nog eens erg mooi."

De portemonnee vind je hier!

Masterpiece telefoontasje

"Het telefoontasje uit de Masterpiece collectie vind ik geweldig. Het schilderij - Bloemen en een horloge -  van Abraham Mignon is in alle tassen verwerkt, maar hier valt 'ie toch wel het meeste op. De bloemen op de voorkant zorgen ervoor dat dit tasje niet zomaar een telefoontasje is, het geeft net even iets extra’s! Daarnaast zijn bloemen altijd goed natuurlijk"

Vind jij dit telefoontasje ook geweldig? Ontdek hier meer over het telefoontasje!

Artisan shopper

"Ik ben altijd een fan van schoudertassen geweest, maar deze van Artisan is mijn all-time favorite. Wat vooral handig is, is het aparte vak voor mijn telefoon. Ik raak nog wel eens wat kwijt in mijn tas, dus die aparte vakken zijn heel handig. Wat ik natuurlijk niet kan vergeten, is het geweven patroon. Dat maakt deze tas uniek."

Meer van deze tas zien? Klik dan hier!

Masterpiece schoudertas

"Iedereen moet een zwarte schoudertas in zijn kast hebben hangen. Deze schoudertas van Masterpiece is mijn favoriet, omdat al mijn belangrijke spullen er makkelijk in passen. Daarnaast kan je afwisselen met de twee verschillende schouderbanden. De schouderbang met print is mijn favoriet. Mocht ik een drukkere outfit hebben, dan kies ik voor de zwarte schouderband. Door het makkelijke afwisselen, maakt dit het echt perfect."

Ontdek deze schoudertas hier!