Ik ben in Mendoza

"De schaduw van de eeuwenoude bergen kruipt steeds dichter naar me toe, doordat de schemer valt. De zon zakt en verdwijnt bijna achter de wijd uitgestrekte wijngaarden. Wat is het hier prachtig, fluister ik. Vanaf de warme rug van Moonlight, een prachtige witte merrie, heb ik een uitzicht dat ik nooit eerder zag. Ik geniet nog even van de rust van dit moment, voordat ik me omkeer en op ga in het avonden van de stad met een goed glas wijn en fijne gesprekken. Wat ik hier zie, overtreft mijn verwachtingen van Argentinië.
Ik ben in Mendoza."

Ontdek de tassen

In de collectie is er de ruime keuze uit verschillende soorten tassen. Van handtassen, shoppers, schoudertassen tot de tofste telefoontasjes. O, en vergeet ook niet de Mendoza en bijbehorende accessoires te checken, het hair-on sleutelhangertasje wil je gewoon hebben!

Hebben, hebben, hebben!

Wij hopen dat jullie met de Mendoza collectie geïnspireerd worden om eropuit te trekken - misschien wel te paard ;-) -  en te genieten van de natuur die het najaar met zich meebrengt.

De Mendoza collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij onze online en offline verkooppunten. Een Mendoza tas gescoord? Super tof! Deel jouw aanwinst met ons op de socials.