Je outfit een trendy touch geven? Probeer de heuptas. Het heuptasje draag je om je middel, als riem of als crossbody. De ook wel genoemde bum of waist bag draagt comfortabel met je mee. Zo heb jij je handen vrij om ieder avontuur aan te gaan. Ontdek onze leren heuptassen.

Heuptassen

Aantal artikelen per pagina

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
Aantal artikelen per pagina

Hoe draag je een heuptas?

De heuptas behoort nog steeds tot één van de tassentrends van 2021. De waist bag is favoriet onder fashionista’s, maar inmiddels ook heel draagbaar geworden voor de liefhebber van een praktische tas. Het heuptasje is een veelzijdig item in jouw tassencollectie. Je kunt de tas dragen in je middel of als riem, maar ook als crossbody. Hoe je het went of keert, met de heuptas heb je je handen vrij. Ideaal voor een citytrip, rondje wandelen of een festival.

Heuptas voor dames of heren?

De ook wel genoemde bum bag is geschikt voor zowel dames als heren. Waar ooit de heuptas voornamelijk gespot werd bij sportieve mannen en vrouwen is deze later overgewaaid als hot fashion item in de modewereld. In onze Micmacbags collectie zijn de meeste heuptasjes gemaakt met het oog op dames, maar er zijn ook wat unisex heuptasjes die geschikt zijn voor heren, zoals de Porto heuptas.