Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Oosterse sferen

"De leren poef staat nog niet zolang in de kamer, eigenlijk pas een paar uur. Toch heeft het materiaal, de afwerking en de details haar aandacht al getrokken. Dit prachtige cadeau komt uit Marrakesh. Plotseling bekruipt haar het gevoel om deze rijke cultuur eens zelf te ontdekken. In gedachte stijgt de citytrip naar Marrakesh een paar plekken op haar bucketlist. Ze waant zich in een Bazaar vol kleurrijke tegels, tapijten en heerlijke geuren. Opeens vraagt ze zich af: ‘Als zoiets kleins als zoveel kan losmaken. Wat staat me daar dan nog meer te wachten?"

Ontdek de tassen

In de Marrakech collectie vind jij wat je nodig hebt. Van schoudertassen, heuptassen en telefoontasjes. De tassen uit de Marrakech collectie zijn door de aardetinten perfect om het hele jaar door te gebruiken. Welke kies jij?

Deel jouw aankoop met ons!

Heb jij een toffe tas gezien? Ontdek dan gelijk onze online en offline verkooppunten. Heb jij al één van onze tassen uit de Marrakech collectie gescoord? Wij vinden het leuk om te zien welke tas er vanaf nu niet meer van jouw zijde wijkt. Deel jouw nieuwste aanwinst op de socials. Wij delen jouw foto graag op onze stories!

Meer lezen over deze collectie? Ontdek dan één van onze blogs:

Dit is hoe jij jouw Le Mans tas de juiste verzorging biedt

Perfect cadeau-items voor mannen