Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen 

Mijn favoriete Micmacbags tas is de camel/okerkleurige schoudertas uit de Friendship collectie. Ik liet mijn oog gelijk vallen op de toffe kleur. Een echte eyecatcher! Het formaat van de tas vind ik perfect, groot genoeg voor je essentials, maar nite té groot. Wat ook super fijn is ana deze tas, is dat je de tas ook kan dragen als rugzak. Net weer even een andere look! Ook vind ik het altijd prettig om een tas te hebben die je het hele jaar door kan dragen en kan blijven combineren. Ik vind deze tas tof voor in de zomer, maar ook in het najaar gestyled met een paar stoere boots! 

 

Zarah - Content marketeer 

"Hoe vol ik de tas ook stop, hij sluit gelukkig altijd met de overslag, haha!"

 

Mijn favoriet is de 13,3 Everglades laptoptas*. Ik wilde een robuuste leren tas die ik makkelijk als shopper over mijn schouder kan dragen. Verder heb ik altijd gewoon ontzettend veel bij me, dus is het ideaal dat de tas veel opbergruimte biedt. Zo heb ik naast het laptopvak een ruim vak voor mijn papierwerk en een ruim vak voor mijn lunch en overige spullen. En nog meer vakjes voor kleine spulletjes! Deze tas maken we niet meer maar gelukkig is eenzelfde model als nummer 18464 teruggekomen in de Legacy serie. Qua functionaliteit dus net als mijn tas en deze serie is supergaaf afgewerkt met tartan binnenkant voor een Schots tintje en gemaakt van mooi glad leer. Echt een aanrader dus!

En juist in tijden van veel thuiswerken, vind ik het superfijn om al mijn werkspullen op te kunnen ruimen in mijn laptoptas en zo mijn werkplek weer helemaal aan kant te hebben :)

*De Micmacbags Everglades laptoptas zit niet meer in onze collectie, maar is nog wel verkrijgbaar bij sommige Micmacbags verkooppunten. Een vergelijkbare tas? Een look-a-like van deze laptoptas is de Legacy laptoptas

Lindi - marketing & communicatie