Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Pastel tassen

De zachte en dromerige kleur van deze pastel tas doet je direct denken aan de zomer. niet alleen de kleur maakt deze tas perfect voor de zomer. Ook de grootte van de handtas is precies wat je zoekt! Wat deze tas extra bijzonder maakt, is de leren schakel die als detail is toegevoegd. De schakelketting kwam in de herfst van 2022 al steeds vaker voor in de mode. In 2023 zullen we deze alleen maar meer zien. Ben jij al fan van deze schoudertas uit de Daydreamer collectie?

Bruine rugzakken

Niets handiger dan een rugzak waar je net wat meer in kan meenemen. Deze zomer zie je steeds meer aardetinten terug. Vooral bruine rugzakken zal je meer gaan zien. De bruine kleur valt wat meer weg in de natuur, maar de details van deze rugzak uit de Marrakech collectie maaktt de tas weer uniek. Als je wat meer van de subtiele, niet opvallende tassen houdt.  Dan is dit de perfecte optie voor jou.

Telefoontasjes

Als je vaak niet meer meeneemt dan jouw telefoon en portemonnee dan blijven de telefoontasjes een handig item. Waarschijnlijk heb je ze de laatste zomer enorm vaak gezien. Onze telefoontasjes zijn van echt leer en gaan daarom jarenlang mee. Veel van onze telefoontasjes hebben aan de binnenkant meerdere vakken, waardoor je je telefoon makkelijk kan scheiden van pasjes of sleutels. Nieuwsgierig naar al onze telefoontasjes?

Zo verzorg jij je favoriete zomer-items

Wist je dat leren producten extra verzorging nodig hebben in de zomer? Door de warme lucht kunnen de producten uitdrogen, waardoor er scheurtjes in het leer kunnen ontstaan. Bekijk onze leerverzorgingstips en houdt jouw tas mooi!